Youtube video

3. Jun, 2019

Almunge smide video

https://www.youtube.com/channel/UCprsfFSw86v48sGzoW4oGjQ

17. Mar, 2019

Tappskokurs 8 Juni

Den 8 Juni har vi tappskokurs igen, för att anmäla sig så swishar man in kursavgiften till 0707761166 ,Kostnaden för kursen är 2000 kr plus moms, dvs 2500 kr totalt per kursdeltagare , anmälan är bindande och avgiften betalas ej tillbaka vid utebliven närvaro, det finns 12 st platser så det är först till kvarn som gäller. minimi antal för att kursen skall bli av är 6 st deltagare.
oömma kläder och handskar är rekommenderat, för mera information, se länken " Tappskokurs " i menyn ovan, Hjärtligt välkomna

29. Maj, 2019

Smidestävling Forged in sweden

Vi kommer att ha smidestävling efter många önskemål, det är 2 kategorier, nybörjare och smeder, är man intresserad att delta så skicka ett mail med kontakt uppgifter, pris för att delta kommer att vara 900 kr per person och man tar med egen smidesutrustning om man behöver låna utrustning tillkommer en kostnad på 1000 kr, då ingår allt.
1 pris för nybörjare är en smides utbildning på 14 dagar och för smederna är det smides utrustning, specifikation kommer senare.
vi återkommer med datum och plats när vi sett hur intresset är.
Välkomna
Patric

Smedjan drivs av smidesmäster Patric Fälldin, som har mer än 30 års erfarenhet av smide, metallarbete, renovering och produktdesign.

Smeden har en bakgrund från bla vildmarksliv, samt har Samiskt ursprung, där hantverk är naturligt och viktigt för alla.

Smedjan arbetar med service, renovering, reparationer samt nytillverkning av alla sorters metallarbeten, stora som små.

Vi bedriver även kursverksamhet i smide, både svartsmide och vapensmide samt i hantering och bruk av historiska vapen så som svartkrutsvapen, traditionell pilbåge och beriden vapenhantering. Vi har även överlevnads och prepper kurser samt vapenhanterings utbildningar.

Vi skräddarsyr den kurs ni vill ha efter era egna önskemål.

 

Välkommen med förfrågan !

Patric Fälldin

Hagby-Ängbol 15, 74010 Almunge

Tel : 070-776 11 66

E-post : patric@nordicknights.com