Stängt

17. Mar, 2019

Tappskokurs 8 Juni

Den 8 Juni har vi tappskokurs igen, för att anmäla sig så swishar man in kursavgiften till 0707761166 ,Kostnaden för kursen är 2000 kr plus moms, dvs 2500 kr totalt per kursdeltagare , anmälan är bindande och avgiften betalas ej tillbaka vid utebliven närvaro, det finns 12 st platser så det är först till kvarn som gäller. minimi antal för att kursen skall bli av är 6 st deltagare.
oömma kläder och handskar är rekommenderat, för mera information, se länken " Tappskokurs " i menyn ovan, Hjärtligt välkomna

Smedjan drivs av smidesmäster Patric Fälldin, som har mer än 30 års erfarenhet av smide, metallarbete, renovering och produktdesign.

Smeden har en bakgrund från bla vildmarksliv, samt har Samiskt ursprung, där hantverk är naturligt och viktigt för alla.

Smedjan arbetar med service, renovering, reparationer samt nytillverkning av alla sorters metallarbeten, stora som små.

Vi bedriver även kursverksamhet i smide, både svartsmide och vapensmide samt i hantering och bruk av historiska vapen så som svartkrutsvapen, traditionell pilbåge och beriden vapenhantering. Vi har även överlevnads och prepper kurser samt vapenhanterings utbildningar.

Vi skräddarsyr den kurs ni vill ha efter era egna önskemål.

 

Välkommen med förfrågan !

Patric Fälldin

Hagby-Ängbol 15, 74010 Almunge

Tel : 070-776 11 66

E-post : patric@nordicknights.com